O nama

O nama

  Octopus piercing studio  otvoren je 11.07.2011. a četiri godine nakon otvorenja udružuje snage sa ex House Bizzarre tattoo parlour. Tijekom 2015.g. saloni rade na dvije lokacije (piercing studio u Gundulićevoj a tattoo studio u Ilici). Od 2.5.2016.g. svi skupa selimo u novi veliki prostor u Gundulićevoj 31. Cilj salona je pružanje profesionalne usluge korištenjem kvalitetnih proizvoda i materijala za rad uz visoke higijenske standarde.

 

Nika Barišić (NIKKA DOTT)
Ljubav prema umjetnosti rađa se u ranom djetinjstvu, te razvija kretanjem u školu. Želja za crtanjem, kreiranjem i zanimanje za modu dovode je do upisa u srednju školu za modnog dizajnera te kasnije web designera.
Interes za tetoviranje javlja se u pubertetu sa prvim tetovažama, a nakon upoznavanja sa svojom sadašnjom partnericom Ivonom, počinje se profesionalno baviti tetoviranjem u House Bizzarre Tattoo Parlour 2013.g. Nakon zatvaranja House Bizzarre-a, Nika i Ivona priključuju se Octopus timu i 2015.g. otvara se Octopus tattoo studio.

 


 

 
 

Ivona Štefan (BIZZARRE)
Ivona svoju veliku ljubav prema body modifikacijama doživljava kao jedan od najprivatnijih načina izražavanja osobnosti i umjetnosti.
U svijet tetoviranja i piercinga ulazi 2008.g. zaposlenjem u tattoo&piercing studiju a profesionalno se bavi pirsanjem od 2011.g.
Vlastiti salon za tetoviranje pod nazivom House Bizzarre Tattoo Parlour otvara 2013.g. a zatvaranjem istog, 2015.g. se priključuje tattoo studiju Octopus gdje je trenutno tattoo apprentice, shop manager, te scarification artist.
Ivonini interesi na području body modifikacija su raznoliki i u planu su joj daljnje edukacije na području body moda.

 

 

photos by Jure Perišić